FERIEPLAN FOR GOK
OPSTART UGE 2 - Mandag 29. januar 2017
VINTERFERIE     UGE 7
1. MAJ LUKKET
GRUNDLOVSDAG LUKKET
PÅSKE LUKKET
PINSE LUKKET
ØVRIGE HELLIGDAGE LUKKET
SOMMERFERIE

UGE  26-27-28-29-30-31-32-33-34

OPSTART UGE 35
EFTERÅRSFERIE UGE 42
JULEFERIE UGE 51-52-53-1
 
 

Persondatapolitik
Sådan behandler vi dine personoplysninger.
Når du tilmelder dig et kursus eller forløb, beder vi om oplysninger om dig.
Vi vil her neden for gerne informere dig om, hvordan vi behandler dine oplysninger.

 
Formål
Vi behandler dine personoplysninger for at kunne håndtere din kursustilmelding og kursets afvikling.
I nogle tilfælde vil vi også indberette oplysninger til kommune, stat. Det vil dog kun ske i de tilfælde, hvor lovgivningen på området kræver det eller vi har kontraktlige forpligtigelser, der kræver det.

Lovgrundlaget
Lovgrundlaget for behandling af dine oplysninger er databeskyttelsesforordningens
art. 6, stk. 1, litra b og databeskyttelseslovens § 6. Dem kan du finde her
Hvis der sker ændringer inden for fx lovgivningen sørger vi for at denne persondatapolitik løbende bliver opdateret.

Kategorier af personoplysninger
De oplysninger vi har brug for om dig vil typisk være i kategorien ”følsomme oplysninger”  (handicaperklæring)
Du vil i forbindelse med din deltagelse i aktiviteter hos GOK, accepter en samtykkeerklæring.
Denne erklæring vil indeholde en nøjagtig beskrivelse af de oplysninger, vi skal bruge for at registrere dig, og til hvem de evt. videregives.

Link til aktuel samtykkeerklæring

Hvor stammer dine oplysninger fra
Vi behandler de oplysninger, du selv har givet os til brug for at kunne administrere dit forløb hos
GOK Skive.

Opbevaring af dine oplysninger
Vi opbevarer dine oplysninger indtil kurset eller forløbet har været afviklet og op til 5 år efter endt regnskab, for at du har deltaget på det seneste kursus eller forløb.

Dine rettigheder
Dine rettigheder vedrørende oplysningerne er nærmere beskrevet i Datatilsynets vejledning: www.datatilsynet.dk/media/6560/dataansvarlige-og-databehandlere.pdf

Kontaktinformation
Du kan kontakte GOK Skive på telefon 2487 7901 - CVR: 26954282

Persondata ansvarlige
Databehandler:
Daglig Leder: Anna Grethe Nielsen, Søbyvej 47, 7840 Højslev
Dataansvarlig:
Formand: Turi Roslund,
Lovnsbjergvej 8, Fly, 7800 Skive
Kasserer: Inger Pedersen, Præstemarken 16, Breum, 7870 Roslev

 

 

Varmtvandsbassin

 

Marienlystvej 11, 7800 Skive

 

Mobil: 2487 7901